Kreativ spire

Gibostad

info
Design

Smykker - døm & design - tredesign - klær etc.

email

Adresse

Vardnesveien 3
9372 Gibostad,
Senja, Norway

Har du en kreative spire i deg?


Senjahuset brenner for å hjelpe frem kreative sjeler og dette er programmet hvor du kan få testet forskjellige retninger innen kreativt arbeid.

Vi har kunstterapeuter og kreative nettverksmedlemmer som veileder og stiller sin tid tilgjengelige, for alle de som ønsker å prøve seg frem.
Vi satt opp faste dager som man kan melde seg på (disse blir annonsert via bloggen). I tillegg har vi satt opp tre under-programmer som er tilrettelagt spesifikke grupper. Disse får alle veiledning fra kunstterapeuter, komplementærmedisinere, meditasjonslærerer og/eller treningsveiledere. Har du lyst å utfolde deg kreativt?
Har du lyst å lære et håndverk?
Har du lyst å være sosial sammen med andre kreative?
Kom å bli med i vårt "kreativ spire" program ❤️
Ta kontakt med Tine eller kåre på event@houseofsenja.com

"Kreativ Spire" programmet

"Ung spire"

"Ung spire" er et barne-og ungdomsprogram for unge kreative. Vi tilrettelegger med faste dager hvor de kan møtes og lære fra våre etablerte kunstnere.

"Gründerspiren"

"Gründerspiren" Er et program som har som mål å kartlegge og hjelpe kreative til å se muligheter rundt sin kunst og design som jobb.

"Kunst som terapi"

"Kunst som terapi" er et program som nå er etablert under pandemi 2020/2021, da vi ser et stort hopp i psykisk belastede, ensomme, engstelige ung og voksne. Programmet er satt opp sammen med kunstterapeuter og komplementærmedisinere.

Våre aktive i kreativ spire programmet 2020/2021.

Majla 11 år
Levi 10 år
Siri 16 år
Maiken 13 år
Kine 23 år
Janne Michelle 21 år
Ingvild 43 år
Marita
Hanna 21 år

"Ny giv"

"Ny giv" er et program satt opp for å holde kropp og hjerne frisk hos voksne. Her kan voksne i alle aldere delta i programmer innen maling, strikking, matlaging, urtedyrkning, blomsterbinding, søm, hjernetrimoppgaver, lette fysiske øvelser, meditasjon, sang og musikk.
.

Vi har ved disse programmene flere aktive nettverksmedlemmer ved Senjahuset involvert i tillegg til eksterne forelesere.
Ny eventkalender kommer innen kort tid.

¿Spørsmål? Hold deg informert.

Senjahuset
Vardnesveien 3 9372 Gibostad, Senja, Norway

Phone: +47 979 69 018 shop@houseofsenja.com

Image
© 2022 design-bg
© 2022 design-bg